Utolsó kommentek

  • Pali Ábrahám: Üdv.Él még ez az internetes munka?? (2013.12.12. 23:02) Bevezetés
  • csazszika: üdv reg-tem a cherryclics-re elértem a 20$minimumot hogy tudom kikérni köszönöm (2011.07.13. 08:18) Cherry clicks
  • andrew94: hali Regisztráltam és hova nyomjak hogy hol vannak a reklámok???? (2011.01.20. 18:25) Clixsense
  • hamarelmesz: Kérdezni szeretnék,a 10Bux Neten már 6dollárnál járok,linkek megnézése után mindig ezt írja ki FAT... (2011.01.02. 17:58) 10 BUX .NET
  • mikeyy1212: Pénz befektetése nélkül pénzt kereshetsz ! Szeretnél pénzt keresni pénz befektetése nélkül? Dolg... (2010.11.29. 19:50) Buxnew
  • Utolsó 20

Látogatók

PTC regisztráció

2009.07.20. 13:00 :: pénzkeresés

Hogyan lehet Interneten segítségével kiegészítő jövedelemhez jutni ?

  Ez valójában egy olyan feladat, ami napi egy-két órát vesz igénybe, és egy kis mellékjövedelemhez juthatsz. 

Vannak olyan cégek, akik azért fizetnek, hogy megnézd a reklámjaikat!  A reklámozni kívánó cégek megbíznak egy internetes vállalkozást, hogy szervezze meg azt, hogy minél több képernyőn megjelenhessen a reklámjuk. Igen ám, de az emberek nem szeretik a kéretlen reklámokat, ezért azonnal törlik, kikapcsolják azokat. Emiatt valami olyanra volt szükség, amivel érdekeltté lehet tenni őket abban, hogy mégis megjelenhessen a képernyőjükön a reklám. A megoldás igen egyszerű: fizetni kell érte!!! Szóval egyszerűen azért fizetnek, hogy megjelenhessenek Nálad a reklámok! Itt nincs belépési díj, semmi pénzedbe nem kerül, hogy "dolgozhass", mint egyes cégeknél! Tehát érdemes nekilátni, mert veszíteni valód NINCS!

 

Regisztráció a reklámozó cégek oldalán    

 

 A PTC LINKEK, További PTC oldalak menü pontokban több reklámokért fizető szolgáltató található. A regisztráció folyamata szinte mindegyik PTC oldalnál megegyezik, kisebb eltérésektől eltekintve, és mivel elég egyértelmű, úgy gondolom nem érdemes minden egyes céget külön taglalni, elég az eltéréseket jelezni.
A regisztrációs űrlap angol nyelven íródott, ha elakadnál, segítségedre lehet az online fordító, ami szintén a menüben található. A linkre, vagy Banner-re kattintva tudod megkezdeni a regisztrációt, it válaszd a [ Register ], vagy[ Sign up ], vagy [ Join ] menüpontot. 

 

 

 

Ha végeztél az adatok bevitelével, akkor az imént megadott Email címedre (nem minden esetben) ellenőrzés képpen kapsz egy belépő linket, melyre kattintva be tudsz lépni az imént regisztrált oldalra.   A kitöltés után be is léphetsz [ Login ] menüponttal, ez többnyire a jobb felső sarokban található. Ha a [ Logout ] (kilépés) feliratot látod, akkor már beléptetett, be vagy jelentkezve.

 

Fontosabb menüpontok

 

SurfAds   

Itt tudod megnézni a reklám linkeket. Egyszerre csak egyre klikkelj, tartsd nyitva amíg visszaszámol. Bezárhatod ha kiírja DONE, és kipipálja. Találkozhatsz olyannal is, hogy megadott számot kell kiválasztanod 4-5 számjegy közül, ésmég sorolhatnánk, de a lényeg az, hogy mindíg várjuk meg a visszaszámolás végét, mert különben nem fizet. Akkor is érvénytelen a klikkelés, ha pitos X jelenik meg a DONE mellett. Ajánlott minden nap, ha mód van rá, azonos időben lekattintani a linkeket. 24 óránként frissítenek, addig men lehet megnyitni, vannak persze kivételek. Ha már van refünk, érdemes szorgalmasan nézegetni, mert csak akkor kapjuk meg az utánuk járó jutalékot, ha mi is "dolgozunk".

 

Cashout/Convert
  Ebben a menüpontban tudod kérni a kifizetést, vagy convertálhatod hirdetésekbe is, de jobb ha kikéred.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://money-internet.blog.hu/api/trackback/id/tr431256450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása